zorgvuldig samengesteld

Onze toewijding in elk detail van de SLA

We hebben onze Service Level Agreement met grote zorg samengesteld om te zorgen dat jouw behoeften centraal staan. Elk onderdeel is ontworpen met het oog op maximale ondersteuning en transparantie. Zo weet je altijd dat je op ons kunt rekenen.

Nederlandse Support

Wanneer er problemen optreden, wil je snel en effici├źnt geholpen worden. Daarom bieden wij persoonlijke en lokale support aan.
Ga naar support

Implementatie & Change Requests

Het gebruik van software staat en valt bij het goed implementeren en up-to-date houden van de instellingen en de mogelijkheid om zich aan te passen aan jullie veranderende organisatie en (mark)omstandigheden.
Implementatie & Change

Personal Improvement Team

We hebben onder andere business consultants en technical solution consultants met jarenlange ervaring op de software. Zij werken je vraag uit met een impact analyse, aanpak en advies voordat we gaan bouwen.
Vrijblijvend gesprek met onze specialist?

Health Check & Accountadvies

Wij analyseren je omgeving, trekken de juiste data boven en zorgen dat we proactief met goed onderbouwde adviezen komen. We kijken hierbij ook naar best-practices, roadmap, integraties & apps en nemen jullie input uiteraard mee.
Account Health Check

Gorilla Community & Academy

Onze community biedt een platform voor trainingen, webinars, events en kennisdeling. Hierdoor kun je je blijven ontwikkelen en op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen. Ook hebben we voor verschillende software pakketten een certificeringsprogramma.
Meer lezen?

Ook ontzorgt worden met onze SLA?

Heb je Freshdesk, Freshservice of monday,com al in gebruik en wil je maximale ondersteuning en minimale zorgen? Neem dan contact op!
Neem contact op
Service Level Agreement

Vertrouwd door tal van bedrijven

monday.com 59
Van Mossel Automotive
monday.com 69
monday.com 72
monday.com 67
monday.com 60
vrijblijvend contact

We staan je graag te woord!

Voor al onze software producten bieden we Service Level Agreements aan, of je nu 1000 gebruikers hebt of 10 gebruikers, we hebben een passend oplossing om jou te ontzorgen.
  • Freshworks software
  • monday.com software

Vrijblijvend adviesgesprek

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.