Dashboards

Een compleet overzicht over je gehele event

Van een overzichtelijk dashboard tot aan de kleinste details. Met monday.com en onze event management oplossing zorgen we ervoor dat elk evenement vanaf nu geen geheimen en vertraging meer voor je kent. Benieuwd hoe dat er uit ziet? Bekijk dan onze demo onderaan de pagina.
  • Festivals
  • Beurzen & Conferenties
  • Online & Interne Evenementen
  • En nog veel meer!
.

Alles wat je nodig hebt voor event management

Samenwerken

Gecentraliseerd samenwerken

Coördineer alle afdelingen op één platform. Verbind ontwerp, operaties, verkoop en elke andere afdeling in een gecentraliseerde workflow. Of je nu een ontbijtvergadering of een conferentie plant, wees gerust dat alles soepel zal verlopen op de grote dag.
Real time monitoring

Altijd up-to-date

Monitor je evenementen in real-time. Van het automatisch versturen van welkomstberichten aan deelnemers tot het eenvoudig coördineren van live Q&A-sessies, volg je evenement terwijl het zich ontvouwt en houd je hele team in real-time op de hoogte.
Marketing Management

Marketing Management

Maak een overzicht voor evenement promotie en organiseer materialen op basis van prioriteit, publicatie en meer. Integreer met sociale media en andere tools om zeker een buzz te creëren over uw evenementen.
Event registratie

Event registratie

Eenvoudig toezicht houden op evenementenregistratie. Maak en deel aanpasbare formulieren in enkele minuten om gemakkelijk aanwezigheid te registreren, enquêtes te beantwoorden en breakout-sessies te volgen, om zowel voor als na elk evenement een volledig beeld te krijgen.
Evenementen die op rolletjes verlopen

Onze klanten

The Social Hub
Armada
The Social Hub / The Student Hotel

monday.com in de praktijk

Met monday.com zorgt de The Social Hub er dagelijks voor dat alles op rolletjes verloopt.
  • Beurzen & Conferenties
  • Online & Interne Evenementen
  • En nog veel meer!
Demo

Event planning in monday.com

Benieuwd hoe een event planning er in de praktijk uit ziet? Bekijk dan snel onze demo waarin Milo je meeneemt in een kijkje achter de schermen.