Freshsales

Een krachtig sales-CRM-systeem

Een krachtig sales-CRM-systeem waarmee u slimmer verkoopt en sneller deals sluit. Bouw een goed presterend salesteam en verhoog uw omzet. Bevorder de productiviteit en laat uw omzet groeien met de allerbeste technologische salesoplossingen.
  • AI gestuurde contactbeoordeling
  • Voorspellende dealinzichten
  • Intelligente workflow
Functionaliteiten

Gebruik deze krachtige features voor maximaal resultaat

Freshsales optimaal inrichten biedt je vele voordelen. Kom je er niet uit? Gorilla Services staat voor je klaar om je hierbij te helpen.

360 Graden klantweergave

Begin jouw effectieve leadbeheer met een diepgaande kennis van je leads. Een superieure verkoop-CRM zoals Freshsales onthult alles wat je moet weten over jouw leads, geconcentreerd op één scherm. Verkrijg volledige inzichten over jouw klanten – inclusief gesprekken, deals (open, gewonnen of verloren), en hun interacties met jouw bedrijf, allemaal binnen handbereik. Duik dieper in hun interacties met jouw website en product en betrek ze in persoonlijke gesprekken, allemaal op een plek.

Visuele verkooppijplijn

Ontkom aan de val van een verstopte verkooppijplijn, vaak het resultaat van deals die in verschillende fasen stagneren. De oplossing? Een verkoop-CRM die je in staat stelt jouw pijplijn te visualiseren en aan te passen aan jouw verkoopproces. Met Freshsales CRM krijg je een helder overzicht van alle fasen, waardoor je snel kunt zien hoeveel deals zich in elke fase bevinden, en je kunt sorteren en filteren op verwachte sluitingsdata, om zo slimme, doordachte beslissingen te nemen.

Rapporten en dashboards

Visualiseer jouw dagelijkse verkooprapporten allemaal op één scherm, zonder de moeite van het afzonderlijk ophalen van elk rapport. Nu kun je meer data bekijken en sneller conclusies trekken, zonder te hoeven zoeken naar getallen. Begin nu met onze kant-en-klare dashboards voor leadgeneratie en verkoop; personaliseer en deel jouw dashboards naar wens.

Activiteiten tijdlijn

Stroomlijn de event tracking door jouw verkoopteam een chronologische tijdlijnweergave te bieden van elke interactie die klanten met jouw bedrijf hebben gehad. Plan intelligente, relevante gesprekken met potentiële klanten door inzicht te krijgen in de webpagina's die hun interesse hebben gewekt en hun interacties met jouw app.

Verkoopcampagnes

Beheer jouw campagnes moeiteloos direct vanuit jouw verkoop-CRM, zonder de noodzaak van een aparte tool. Verzend binnen enkele seconden gepersonaliseerde bulk-e-mails naar jouw mailinglijst met Freshsales, en zet je strategieën om in acties die resulteren in succes.
vertrouwd door vele klanten

Onze klanten

monday.com 45
monday.com 66
monday.com 43
monday.com 42
freshsales

Hulp nodig bij aankoop, inrichting of herinrichting van Freshsales?

Het kiezen van het juiste CRM-systeem is een cruciale stap in het stroomlijnen van jouw bedrijfsprocessen. Bij Gorilla Services begrijpen we dat elke onderneming uniek is en een op maat gemaakte aanpak vereist. Of je nu op het punt staat om Freshsales aan te schaffen of overweegt jouw huidige systeem te herzien, ons ervaren team staat voor je klaar om je te begeleiden op elk punt van jouw CRM-reis.
  • 10+ jaar ervaring
  • Platinum Freshsales partner
  • Meeste implementaties wereldwijd

Vrijblijvend adviesgesprek

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.