monday.com

Work OS waarmee je workflows vormgeeft, op jouw manier

Geef de afstemming, efficiëntie en productiviteit van je team een boost door elke workflow aan te passen aan jouw behoeften. Alles begint met een visueel bord — de kern van monday.com.
  • Stroomlijn je werk voor meer productiviteit
  • Breng teams samen om zakelijke impact te versterken
  • Blijf op schema om je doelen sneller te bereiken
monday.com Work OS

Haal meer uit je workflows

Ga eenvoudig aan de slag met een complete workflow aangepast op jouw branche.
monday.com Work OS 4

Workmanagement

Ervaar de vrijheid om op uw manier te werken met monday.com Work OS! Zonder obstakels, deze gedeelde werkruimte moedigt samenwerking aan, doorbreekt grenzen en helpt u meer gedaan te krijgen. Beheer complexe workflows, processen en taken op elke schaal met gemak. Met monday.com Work OS, is efficiëntie slechts een klik verwijderd.
monday.com 12

Sales CRM

Revolutioneer uw verkoopproces met monday.com Sales CRM, gebouwd bovenop Work OS! Volg en beheer alle aspecten van uw verkoopcyclus, klantgegevens en meer, allemaal op één centrale plek. Maak de complexiteit van verkoopbeheer eenvoudig en efficiënt. Zo heeft u alles onder controle
monday.com 20

Development

Transformeer uw product-, ontwerp- en R&D-teams met monday.com Dev! Bouw agile workflows met gemak en stimuleer impact. Plan, voer uit en werk samen om sneller superieure producten te leveren. Ontdek het softwarebeheerplatform dat uw R&D-teams nodig hebben om te excelleren in een snel veranderende wereld.
monday.com 21

Marketer

Verhoog uw marketingefficiëntie met monday.com Marketing Work Management! Stroomlijn processen, bevorder samenwerking en bereik sneller uw doelen. Van idee tot levering, alles in één plek. Begin vandaag nog met het transformeren van uw marketingstrategieën.
monday.com 10

Projects

Breng uw projectbeheer naar een hoger niveau met monday.com Projects! Verbind strategie met uitvoering en krijg volledige zichtbaarheid over al uw projecten om doelen te bereiken en resultaten te leveren. Garandeer succes, stroomlijn portfolios en voltooi uw werk binnen de deadline en het budget. Met monday.com Projects is succes slechts een klik verwijderd.
vertrouw door honderden bedrijven

Onze klanten

monday.com 85
monday.com 75
Erasmus University
The Social Hub
monday.com 47
monday.com 90
Platinum Partner

Meer dan 10 jaar ervaring!

Als platinum partner kent monday.com geen geheimen voor ons. Dagelijks staan ons team aan specialisten voor je klaar om jou te helpen met jouw use case.
  • Jouw lokale partner
  • Snel en daadkrachtig
  • Jouw use case staat centraal
Aankoop begeleiding
aankoopbegeleiding

Voorkom onnodige licentie kosten

Kies de set-up die past bij jouw use case. Wij helpen je graag met het uitzoeken welke tools het beste bij jouw situatie passen. Zo komen we samen op de beste oplossing.
  • Voorkom onnodige kosten
  • Perfecte vertaling van je use-case
vrijblijvend adviesgesprek

Wacht niet tot morgen, neem vrijblijvend contact op!

Start vandaag en laat ons samen met jou de juiste monday.com inrichting en set-up bepalen. Geheel vrijblijvend, zonder verplichtingen.
  • Vrijblijvend en gratis advies van onze monday.com experts
  • Geheel toegespitst op jouw use-case, passend bij jouw bedrijf

Vrijblijvend adviesgesprek

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.