The SaaS Chronicles: Een Dag Vol Inzichten en Inspiratie

Op een zonnige middag in juni, bevond ik me in het midden van een bruisende menigte, allemaal verzameld met één doel – om deel te nemen aan een van de meest verwachte evenementen van het jaar, The SaaS Chronicles. Georganiseerd door het bekwame team van Gorilla Services, was het evenement een samensmelting van ideeën, innovaties en inspiraties.

De locatie, The Student Hotel Amsterdam City, was een broeinest van energie, met meer dan 200 enthousiaste deelnemers die klaar stonden om te duiken in de wereld van SaaS. Het evenement, dat liep van 13:30 tot 17:00 uur, was een rollercoaster van kennis en netwerkmogelijkheden.

 

 

 

De lijst met sprekers was niets minder dan een sterrencast van industrie-experts en visionairs. Hier zijn enkele hoogtepunten:

 • Joachim Beckmann, CEO van Gorilla Services, opende het evenement met een diepgaand inzicht in de digitalisering van de klantreis.
 • Charlie MacGregor, CEO & Oprichter van The Student Hotel, deelde zijn visie op het creëren van een gastvrije en inclusieve gemeenschap.
 • Beth Bisley, Head of Insights and Project Management bij TSH, sprak over het belang van data-analyse in het bedrijfsleven.
 • Guy Hirsch, Partnerships Regional Lead, EMEA bij monday.com, belichtte de rol van partnerschappen in het bevorderen van bedrijfsgroei.
 • Joke Snijder, Manager Payroll & Billing bij YoungCapital, deelde waardevolle inzichten over het automatiseren en stroomlijnen van bedrijfsprocessen.
 • Don van der Does, Head of Sales Benelux & Nordics bij Freshworks, sprak over de nieuwste trends in klantenservice en CRM.
 • Guido van Eijk, Channel Partner Manager bij monday.com, benadrukte het belang van kanaalpartnerschappen in de SaaS-industrie.
 • Jeroen Rietberg, Consultant bij Gorilla Services, deelde praktische tips voor het implementeren van SaaS-oplossingen in bedrijven.
 • Rosina Ozturk-Ankomah en Eveline Braber, IT Business Consultant en Digital Projects Consultant respectievelijk bij Erasmus Universiteit RSM, belichtten de rol van onderwijs in de SaaS-sector.
 • Jason Smith, VP of Sales – UK & Europe bij Moengage, gaf een boeiende presentatie over marketingautomatisering.
 • Laura van Schravendijk, Regional Manager, Customer Success bij Freshworks, sloot de dag af met een inspirerende sessie over klantensuccesstrategieën.

Naast de sprekers, was het evenement ook een geweldige kans om te netwerken met professionals uit verschillende sectoren, en om meer te leren over de partners en sponsors die het evenement mogelijk maakten, waaronder The Student Hotel, Young Capital, Moengage, en vele anderen.

Terwijl we terugkijken op deze verrijkende ervaring, kunnen we niet wachten om deel te nemen aan de volgende editie van The SaaS Chronicles. Het is een evenement dat niet alleen de geest voedt, maar ook nieuwe perspectieven en mogelijkheden opent in de dynamische wereld van SaaS.

Tot de volgende keer, blijf geïnspireerd en blijf groeien!