Presentation at Gorilla Services
persoonlijk contact

Al onze monday.com trainingen en workshops worden gegeven door een trainer

Noem ons ouderwets, maar we geloven in menselijk contact, interactie en maatwerk. Zeker als het om leren gaat. Onze monday.com trainingen worden dan ook altijd gegeven door een ervaren monday.com trainer. Naast de monday.com foundation and advanced cursus geven we ook webinars, trainingen en kennis sessies of nieuwe onderdelen.
  • monday.com trainer met ervaring
  • Interactieve monday.com training
  • Leer andere monday.com gebruikers kennen
monday.com trainingen

monday.com training, zoals jij het wil

Wanneer je onze monday.com academy doorloopt kan je certifceringen behalen. Uiteraard kan je trainingen ook los volgen of voor je hele team of organisatie een monday.com incompany training laten verzorgen.

In Company

We begrijpen dat elk bedrijf uniek is, met specifieke processen en behoeften. Daarom biedt Gorilla Services een training die volledig is afgestemd op jouw organisatie. Of je nu net begint met monday.com of al een ervaren gebruiker bent, onze experts duiken diep in jouw specifieke inrichting en workflows om ervoor te zorgen dat je alle tools en functies optimaal benut.
Vraag meer informatie aan

Classroom

Onder leiding van onze experts duik je in de veelzijdige functies van monday.com, terwijl je ook leert van de inzichten en ervaringen van andere deelnemers. Door samen te werken en te leren in een groepssetting, ben je gegarandeerd van een rijke leerervaring die je helpt monday.com optimaal te benutten.
Vraag meer informatie aan

Online

Waar je ook bent, je kunt je aansluiten bij onze deskundige trainers voor een diepgaande verkenning van het platform. Stel je vragen in real-time, deel je scherm om specifieke uitdagingen te bespreken en profiteer van live demonstraties. Het is de perfecte mix van flexibel online leren gecombineerd met de rijkheid van directe begeleiding. Ontdek de mogelijkheden van monday.com, allemaal vanuit het comfort van je eigen werkplek.
Vraag meer informatie aan
vrijblijvend contact

Wil je meer weten over onze monday.com cursus en trainingen?

Onze trainers staan je graag te woord met al je vragen of maken een voorstel op maat. We kunnen alle ingeplande trainingen delen of op verzoek extra sessies in plannen.
  • Geheel vrijblijvend
  • Grootste monday.com partner in Benelux

Interesse academy

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.