Jouw Platinum Freshservice partner

Optimaliseer je IT Service Management zonder stress

Kies voor een moderne, intuïtieve en kosteneffectieve manier om je bedrijf op rolletjes te laten lopen. Optimaliseer je IT Service Management zonder stress. Je medewerkers − en je CFO − zullen je dankbaar zijn. Bereik meer met minder.
  • Robuuste automatiseringen
  • Intelligent Servicemanagement
  • Uitbreidbaar platform
Freshservice

Bereik meer met minder

Freshservice is een moderne, intuïtieve en kosteneffectieve manier om je bedrijf op rolletjes te laten lopen. Optimaliseer je IT Service Management zonder stress. Je medewerkers − en je CFO − zullen je dankbaar zijn.

ITSM (Information Technology Service Management)

Breng een transformatie teweeg in je IT-diensten met de ITSM-oplossingen van Freshworks. Wij helpen je bij het realiseren van een klantgerichte service-ervaring die nauw aansluit bij je bedrijfsdoelstellingen, waardoor je een aanzienlijke waardevermeerdering realiseert. Kies voor Freshservice's ITSM en til je dienstverlening naar een hoger niveau.
Neem contact op

ITOM (Information Technology Operations Management)

Zet de volgende stap in de optimalisatie van IT-operaties met de ITOM-functies van Freshservice. Hiermee breng je een proactieve benadering naar je dagelijkse IT-taken, bespaar je tijd en verbeter je de efficiëntie van je bedrijfsprocessen. Met Freshservice als partner, wordt ITOM een strategische troef in plaats van een dagelijkse klus.
Neem contact op

ITIL (Information Technology Infrastructure Library)

Met Freshservice breng je het IT-beheer van je organisatie naar een hoger niveau, volledig in lijn met de ITIL-richtlijnen. Ervaar hoe de 'best practices' van ITIL naadloos integreren in je dagelijkse werkzaamheden, voor een service-ervaring die kwaliteit en klanttevredenheid garandeert. Maak vandaag nog de overstap en ervaar het verschil.
Neem contact op

ITAM (Information Technology Asset Management)

Beheer je IT-assets effectiever dan ooit met de beste ITAM-functies. Wij bieden je een 360-graden beeld van je IT-assets, waardoor je weloverwogen beslissingen kunt nemen en je ROI kunt verhogen. Maak van ITAM geen last, maar een krachtige facilitator voor groei en innovatie.
Neem contact op

Voor alle afdelingen

IT, HR, Facility, Legal: transformeer elke afdeling met de geïntegreerde oplossingen van Freshservice. Zeg vaarwel tegen de verwarring van meerdere tools en verwelkom een uniforme werkomgeving die een ware verademing zal zijn voor je team.
Neem contact op
Vertrouwd door duizenden klanten en experts

Aanbevolen door toonaangevende deskundigen uit de branche

Freshservice 2
Freshservice 4
Freshservice 3
Freshservice 1
freshservice

Belangrijkste hoofdfeatures

Door service management te integreren op één platform worden problemen sneller opgelost, is de werkdruk lager en zijn de klanten en stakeholder blij. Freshservice bevat een enorme hoeveelheid functionaliteiten. Neem vooral contact op met onze experts om je use-case te bespreken. Geheel vrijblijvend willen zij je helpen! En hadden we al gezegd dat het ook kosten bespaart?

Stroomlijn je serviceaanvragen met geautomatiseerde ticketing

Ben je op zoek naar een manier om je serviceaanvragen efficiënter te beheren? Met de geautomatiseerde ticketing functie kun je moeiteloos je tickets categoriseren, prioriteren en toewijzen, wat leidt tot een snellere en soepelere afhandeling. Ervaar hoe je servicebeheer transformeert, met minder inspanning en betere resultaten.

Optimaliseer je IT-assets met een uitgebreide asset management module

Wil je een volledig overzicht van je IT-assets op één plek? De Asset Management functie biedt je de tools om je assets effectief te traceren, beheren en optimaliseren, wat resulteert in verbeterde operationele efficiëntie en kostenbesparingen. Stap vandaag nog over en ontdek hoe je je bedrijfsvoering kunt vereenvoudigen.

Verrijk je service ervaring met het kennisbeheer

Ben je er klaar voor om een kennisrijke omgeving te creëren die de zelfservice capaciteiten van je team versterkt? Met Kennisbeheer kun je een uitgebreide kennisbank opbouwen die helpt bij het oplossen van veelvoorkomende problemen en het bevorderen van continu leren. Maak de overstap en zie hoe je serviceteam transformeert tot een kenniscentrum.

Personaliseer je serviceprocessen met configureerbare workflows

Heb je behoefte aan workflows die zijn aangepast aan jouw unieke bedrijfsbehoeften? Freshservice stelt je in staat om configureerbare workflows te creëren die je helpen bij het automatiseren en stroomlijnen van je serviceprocessen, waardoor je tijd bespaart en de productiviteit verhoogt.

Neem informatiegestuurde beslissingen met uitgebreidde rapportage en analytics

Ben je klaar om je bedrijfsinzichten naar een hoger niveau te tillen? Met de rapportage- en analysemogelijkheden kun je diepgaande analyses maken van je serviceprestaties, waardoor je beter geïnformeerde en strategische beslissingen kunt nemen.

Beheer je services onderweg met de mobiele app

Wil je de vrijheid om je services te beheren waar je ook bent? Met de mobiele app heb je de flexibiliteit om je servicebeheer onderweg te monitoren en te beheren, waardoor je een naadloze en responsieve service-ervaring biedt. Download de app nu en breng je servicebeheer naar een nieuw niveau van mobiliteit.
Freshdesk 25
Platinum partner

Meer dan 10 jaar ervaring!

Als platinum partner kent Freshservice geen geheimen voor ons. Dagelijks staat ons team aan specialisten voor je klaar om jou te helpen met jouw use case. Ook bieden wij trainingen aan in onze academy en hebben we consultants en integratiespecialisten op Freshservice.
  • Jouw lokale partner
  • Snel en daadkrachtig
  • Jouw use case staat centraal
Freshservice 9
aankoopbegeleiding

Voorkom onnodige licentie kosten

Kies de set-up die past bij jouw use case. Wij helpen je graag met het uitzoeken welke tools het beste bij jouw situatie passen. Zo komen we samen op de beste oplossing en betaal je niet teveel.
Vertrouwd door duizenden bedrijven

Onze enthousiaste klanten

Young Capital
monday.com 28
monday.com 80
monday.com 36
monday.com 31
monday.com 82
vrijblijvend adviesgesprek

Wacht niet tot morgen, neem vrijblijvend contact op

Vrijblijvend adviesgesprek

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.