Presentation at Gorilla Services
persoonlijk contact

Al onze Freshservice trainingen en workshops worden gegeven door een trainer

Noem ons ouderwets, maar we geloven in menselijk contact, interactie en maatwerk. Zeker als het om leren gaat. Onze Freshservice trainingen worden dan ook altijd gegeven door een ervaren Freshservice trainer. Naast de Freshservice foundation and advanced cursus geven we ook webinars, trainingen en kennis sessies of nieuwe onderdelen.
  • Freshservice trainer met ervaring
  • Interactieve Freshservice training
  • Leer andere Freshservice gebruikers kennen
gorilla services academy

Freshservice trainingen en workshops

Wanneer je onze Freshservice trainingen en workshops doorloopt kan je certifceringen behalen. Uiteraard kan je trainingen ook los volgen of voor je hele team of organisatie een Freshservice incompany training laten verzorgen.

In Company

We begrijpen dat elk bedrijf uniek is, met specifieke processen en behoeften. Daarom biedt Gorilla Services een training die volledig is afgestemd op jouw organisatie. Of je nu net begint met Freshservice of al een ervaren gebruiker bent, onze experts duiken diep in jouw specifieke inrichting en workflows om ervoor te zorgen dat je alle tools en functies optimaal benut.
Vraag meer informatie aan

Classroom

Onder leiding van onze experts duik je in de veelzijdige functies van monday.com, terwijl je ook leert van de inzichten en ervaringen van andere deelnemers. Door samen te werken en te leren in een groepssetting, ben je gegarandeerd van een rijke leerervaring die je helpt Freshservice optimaal te benutten.
Vraag meer informatie aan

Online

Waar je ook bent, je kunt je aansluiten bij onze deskundige trainers voor een diepgaande verkenning van het platform. Stel je vragen in real-time, deel je scherm om specifieke uitdagingen te bespreken en profiteer van live demonstraties. Het is de perfecte mix van flexibel online leren gecombineerd met de rijkheid van directe begeleiding. Ontdek de mogelijkheden van Freshservice, allemaal vanuit het comfort van je eigen werkplek.
Vraag meer informatie aan
vrijblijvend contact

Wil je meer weten over onze Freshservice trainingen en workshops?

Onze trainers staan je graag te woord met al je vragen of maken een voorstel op maat. We kunnen alle ingeplande trainingen delen of op verzoek extra sessies in plannen.
  • Geheel vrijblijvend
  • Grootste Freshservice partner in de wereld

Interesse academy

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.